Kozlukebir Belediye başkanı İbrahim Şerif, Hemetli Köyü mevlidine katıldıKozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Hemetli köyünde 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü düzenlenen köy mevlidi etkinliğine katılarak köy halkını anlamlı günde yalnız bırakmadı. Hemetli köyü mevlidine bölge halkının yanı sıra uzak köylerde de soydaşlar katıldı. Soydaşlarla birlikte belediye yöneticileri de köy halkını yalnız bırakmadı.

Mevlide Başkan İbrahim Şerif, bölgeden sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Akraba, Hemetli köyü meclis üyesi Aydın Başoğlu, Hemetli Yerel Meclis Başkanı Kamil Balcı ve yerel meclis üyesi Hasan Onbaşı ve bölgeden Gelecek Listesi’nden merkez ve yerel meclise aday olan aza ve muhtarlar da katıldı.

Mevlid etkinliğinin sonunda camine bir konuşma yaparak katılımcıları selamlayan Başkan İbrahim Şerif, etkinliği düzenleyen Hemetli köy halkını tebrik ederek, etkinliğin gelecek yıllarda da devam ettirilmesini temenni etti.

Kaynakça: Birlik Gazetesi

Yunanistan

İskeçe Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Rodop Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Evros Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.