Doğal yaşamın gençleri İğneada'da İğneada’da gerçekleştirilen Doğa kampına Türkiye’nin değişik illerinden 40 genç katıldı. Thrakis Doğal Yaşam, Kampçılık ve Doğal Yaşamı Koruma Vakfı işbirliği ile Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde doğa kampı yapıldı. İğneada’da gerçekleştirilen Doğa kampına Türkiye’nin değişik illerinden 40 genç katıldı. İğneada Mert Gölü Kamp alanında gerçekleşen kampta gençler longozları ve İğneada’yı yakından tanıma fırsatı buldu.

Kampın ilk gününde Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Musa Uludağ, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya ve Doğal Yaşamı Koruma Vakfı Edirne İl Temsilcisi Bülent Bacıoğlu rehberliğinde bir arazi çalışması gerçekleştirildi. Orman içerisindeki ağaçlarla ilgili de bilgi veren akademisyenler sürdürülebilir çevre ve koruma bilinci konusunda bilgiler verdi. Yaklaşık 5 km süren yürüyüş esnasında doğal hayat, kampa katılanlar tarafından görüntülendi.

Kampın son günüde, kampa katılanlar tarafından geniş çaplı temizlik yapıldı.

Kaynakça: ŞAHİN GİN / İHA

Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.