Billboardlı evlenme teklifiKırklareli'de kız arkadaşının evinin bulunduğu caddeyi karanfillerle donatan üniversite öğrencisi, 'billboarda" astığı afişle evlenme teklif etti.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Teknik Eğitim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İlkay Şener (22), 8 yıl önce ortaokulda tanıştığı kız arkadaşı Gizem Tekin'e evlenme teklif etmek için sürpriz hazırladı.

Şener, kız arkadaşının evinin bulunduğu Karakaş Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki 150 metrelik kaldırımı karanfillerle donatarak, caddedeki "billboarda" "Çaresizliktir, derin bir uçurumdur, acımasızdır sensizlik. En kalabalık yalnızlıklarımdır, soğuktur, zalimdir sensizlik. Güneş altında üşümek, kışın kar altında ateşler içinde kabuslardan uyanmaktır sensizlik. Zamanın akmak bilmediği, bir saniyenin bir güne dönüşmesidir sensizlik. Beni bu hayatta yalnız bırakma olur mu- Benimle ömür boyu bu hayatı paylaşır mısın- Benimle evlenir misin Gizemim" yazılı afiş astı.

Sürprizi gören Tekin, Şener'in "İlanı Aşk Ediyorum" şarkısı eşliğinde yaptığı evlenme teklifini kabul etti.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok şaşırdım, çok mutluyum. Cevabım evet oldu" dedi.

Şener ise kız arkadaşının teklifini kabul etmesiyle kendisine en güzel hediyeyi verdiğini belirterek, "8 yıldır hayatımda tek o oldu, bundan sonra da o olacak" diye konuştu.

Kaynakça: AA


Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.