Başına demirle vurup bayılttığı kadının bileziklerini çaldıTekirdağ’da gece saatlerinde evinin kapısını açan kadının başına demirle vuran hırsız, genç kadının bileziklerini alıp kayıplara karıştı. Ayıldığında şokta olan genç kadın polise uzun süre olayı anlatamadı.

Edinilen bilgiye göre eşi gece vardiyasında olan Seçil Toka oturmak için komşusuna gitti. Misafirlikten sonra Hürriyet Mahallesi Tekbir Sitesi birinci kat daire 1’deki evine dönen Toka’yı, kapıyı açtıktan sonra arkasından gelen kimliği belirsiz bir kişi elindeki demir çubukla başına vurarak bayılttı. Genç kadının bayılmasının ardından hırsız evdeki bilezikleri alarak kayıplara karıştı. Bir müddet evin içerisinde baygın yatan genç kadın ayıldığında olayın şoku ile komşularına koştu. Komşular durumu polise haber verdi. Şoka giren genç kadın olayın şoku ile uzun süre polise hırsızlığı anlatamadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Misafirlik için komşusuna gittiğini ifade eden Toka, “Kapıyı açtığımda arkamdan gelen esmer bir şahıs elindeki cisimle bana vurdu. Ben bayıldım. Gerisini hatırlamıyorum. Evdeki bileziklerimi çalmış” dedi.

Başının ağrıdığını ifade eden genç kadını komşuları hastaneye götürdü. Polis ekipleri eşkali belirlenen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.