Üçüncü avcının cesedine ulaşıldıTekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Hanoğlu göletinde kayığın alabora olması sonucu kaybolan avcılardan Osman Ulutürk'ün de cesedine ulaşıldı. 26 Ocak’ta Tekirdağ’ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletine ördek avlamaya gelen 6 kişinin bulunduğu kayık alabora olmuştu. 3 kişi kendi imkanları ile kurtulmuş 3 kişi ise gölette kaybolmuştu. Murat Şentaş ve Süleyman Yiğit’in cesedini gölette bulan ekipler son olarak da Uğur Osman Ulutürk’ün cesedine ulaştı. 6 gündür gölde arama yapan İstanbul ve Sakarya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Çanakkale ve Tekirdağ Deniz Polisi ekiplerinin ve Jandarma Genel Komutanlığı Su Altı Arama ekiplerinin çalışması sonucunda Ulutürk'ün cesedine ulaşıldı. Kıyıdan 70 metre mesafede 15 metre derinlikte ulaşıldı. Botla kıyıya çıkartılan ceset Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze arabasına konuldu. Cesedin cenaze aracına konulması esnasında Ulutürk’ün yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Muratlı Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan ceset cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.