Baki ve Turan TekirdağspordaTekirdağspor Kulübü 2013-2014 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, İzmirspor’dan orta saha oyuncusu Nedim Baki ve Manisa Belediyespor’dan sağ kanat oyuncusu Cüneyt Turan’ı renklerine bağladı. Tekirdağspor Kulübü'nden yeni transferlerle ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre; Adanaspor Kulübü’nde spor hayatına başlayan 32 yaşında ki Nedim Baki bu güne kadar; Kozan Belediyespor, Seyhan Beledyespor, Ceyhanspor, Şekerspor, Pazarspor, Gölcükspor, Yimpaş Yozgatspor, Düzcespor, Ödemiş Belediyspor, Somaspor ve İzmit Çenesuyu Plajyolspor gibi takımların formalarını giyerken, geçen sezon devre arasında Çenesuyu Plajyoluspor’dan İzmirspor takımına transfer oldu.

Sarı siyahlı kulübün bir diğer transferi 24 yaşındaki Cüneyt Turan ise Manisaspor, İnegölspor, Küçükköy Belediyespor, Kulaspor, İzmirspor ve Bergama Belediyespor takımlarının formasını giydi.

Geçen sezon devre arasında Manisa Belediyespor’a transfer olan sporcu, oynadığı dokuz maçta dört gol atma başarısı gösterdi.

Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Orhan Çebi, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan katıldı.

İmzaların atılmasının ardından konuşan Başkan Çebi; "Tekirdağspor'umuzu başarıya götürecek olan kadronun oluşturulması için çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde iki sporcu kardeşimizin transferlerini tamamlamış olduk. Kendilerine yeni sezonda başarılar diler, Tekirdağspor'umuz formasıyla iyi bir sezon geçirmelerini temenni ederim." dedi.

Tekirdağspor'un renklerine bağlanan futbolcular Baki ile Turan ise Tekirdağspor takımının sporcusu oldukları için mutluluk duyduklarını, kendilerine olan güven ve beklentinin farkında olarak, ellerinden gelen tüm yeteneklerini sahaya yansıtacaklarını ve mutlak şampiyonluk için mücadele edeceklerini kaydetti.

Kaynakça: Trakya Gazetesi / Hilal Baran

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.