Başkan Çebi taraftar temsilcilerini ağırladıTekirdağ Spor Kulübü Başkanı Orhan Çebi, takım taraftarlarının temsilcileriyle buluştu. Sahildeki bir restoranda temsilcilerle sohbet eden Çebi, yönetim kurulunun projeleri hakkında bilgiler verdi.

BASIN TOPLANTISI ÇARŞAMBA

Tekirdağ Spor Kulübü Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, çarşamba düzenleyeceği basın toplantısında da gazetecilerle bir araya gelecek. Kahvaltının verileceği basın toplantısı saat 10:00'da başlayacak.

Tekirdağ Spor Kulübü Başkanı Orhan Çebi, taraftar temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Sahildeki bir restoranda gerçekleşen toplantıda Başkan Çebi, taraftar temsilcilerine kulübün yönetim kurulunca gerçekleştirilen ve gerçekleştirmesi düşünülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Tesis projesini hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını ifade eden Çebi, tesis imkanlarının ve kalitesinin, takımların başarısında çok büyük önem teşkil ettiğini bildirdi.

Çebi, Tekirdağspor'u mutlak surette şampiyonluğa taşımak için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Taraftar temsilcileri ise buluşmada, kulübün başarısında önemli gördükleri fikir ve önerilerini Çebi ile paylaştı.

Toplantıda, Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter İsmet Teberoğlu da hazır bulundu.

ÇARŞAMBA BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Tekirdağspor Yönetim Kurulu, çarşamba sabah düzenleyeceği basın toplantısında, gazetecilerle biraraya gelecek. Sahilde bir restoranda düzenlenecek toplantı saat 10:00'da başlayacak.

Kaynakça: Trakya Gazetesi / Mehmet Duru

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.