Hırsızın peşinden koştu motosikletini kurtardıTekirdağ'ın Malkara ilçesinde lokantada yemek yerken motosikletinin çalındığını gören esnaf, 'Hırsız var' diye koşarak motosikletini hırsızın elinden kurtardı.

Olay, Camiatik Mahallesi Köfteciler sokağında meydana geldi. İlçede esnaflık yapan Osman Seyrel, kendisine ait lokantada yemek yediği sırada motosikletinin yerinde olmadığını fark etti. Bir şahsın motosikletini götürdüğünü gören Seyrel, 'Hırsız var' diyerek arkasından koşmaya başladı. Hırsızı yakalamaya çalışan Seyrel ve vatandaşlar, motosikleti son anda kurtardı. Kaçan hırsız ise ara sokaklara girerek kayıplara karıştı.

Heyecanla olayı anlatan Seyrel, "Yemek yiyordum, kafamı bir çevirdim motosiklet gözümün önünde kayboldu. Bir baktım ki hırsız. Arkasından koştum, bağırdım. Çok şükür motosikletimi kurtardım ama keşke hırsızı da yakalayabilseydik iyi olurdu. Maalesef ilçemizde son günlerde bu tür olaylar epey arttı. Motosikletlerimizi yol kenarına bırakamaz duruma geldik" dedi.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.