Hobi bahçeleri yeni sahiplerini arıyor
Hobi bahçeleri yeni sahiplerini arıyor
Vatandaşların şehir hayatının stresinden uzak olması, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirmesi amacı ile Hayrabolu yolu üzerinde Bıyıkali Mahallesi girişinde kurulan hobi bahçelerinin 16 aylık kira süresi dolarken Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nde yapılan çalışma ile 1 yıllık olarak tekrar vatandaşların hizmetine sunulacağı açıklandı.

70 METREKAREYE SAHİP BAHÇESİ OLAN 5.5 METREKARELİK 42 KULÜBE BULUNUYOR

Yıllık kirası 500 TL olarak belirlenen ve bu yıl da kira bedeli değişmeyen 8 bin metrekare alana kurulu Hobi Bahçelerinde 70 metrekare bahçeye sahip 5.5 metrekarelik toplam 42 ahşap kulübe bulunuyor.

TEK ŞART SÜLEYMANPAŞA’DA İKAMET ETMEK

Başvurular için Süleymanpaşa ilçesinde ikamet etmek şartı dışında herhangi bir koşul aranmazken başvurular sonrasında ise yapılacak çekiliş ile Hobi Bahçeleri yeni sahiplerine kavuşacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 10 ŞUBAT

Süleymanpaşa Belediyesi’ne dilekçe ile başvuruların alınacağı açıklanan Hobi Bahçelerinin 1 Mart 2017 tarihinde vatandaşlara teslim edileceği açıklandı.

Kaynakça: Süleymanpaşa Belediyesi

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.