İbrahim Şerif: Bana gelsinler, bu sonuçları alınlarına, yüzlerine yapıştırayımKozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif: “Bana gelsinler, bu sonuçları alınlarına, yüzlerine yapıştırayım” diyerek son gelişmelere tepki gösterdi. Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, belediye olarak yapmış oldukları faaliyetlerin muhalefet kanadı Toplumsal Hareket Listesi Başkanı tarafından baltalanmaya çalışıldığını ve bu hareketlerini son derece yanlış bulduklarını söyledi.

“Bu kınama, bu güzel etkinliğin ört bas edilmesine yöneliktir”

Başkan İbrahim Şerif ‘Kardeş Belediye’ olan Osmangazi Belediyesi’nin vermiş olduğu iftara kendilerinin davet edilmediğini söyleyen ve bununla ilgili olarak kınama çıkaran Toplumsal Hareket Listesi Başkanı Sadettin Şakir’e yönelik şu açıklamalarda bulundu: "Bu kadar güzel bir etkinliğe yönelik baltalama girişimleri ve ardından böyle bir kınama çıkarılmış olması, evvela kendilerine bu yakışmamıştır. Buradaki güzelliğin, tamamen ört bas edilmesine yönelik olduğunu düşünüyorum.

“Nasıl oluyor da diğer meclis üyesi arkadaşlar bu olayı anlayabiliyor da, bu Toplumsal Hareket Listesi’ndeki arkadaşlar anlayamıyor”

Kozlukebir Belediyesi denildiğinde iktidarıyla, ana muhalefetiyle ve muhalefetiyle bir bütündür. Dolayısıyla kimseye özel bir davetiye gönderilmesi söz konusu değildir. Kaldı ki bu organizasyonda ‘Kozlukebir İktidar Kanadı’ diye bir cümle yada açıklama geçmiyor. Kısacası Kozlukebir Belediyesi denildiğinde, bu bütün belediye meclis üyelerini kapsamaktadır. Şunu ayrıca ifade etmek isterim; bu etkinlikte ana muhalefetten de meclis üyesi arkadaşlarımız vardı. Halbuki burada kimseye davetiye gönderilmemişti. Nasıl oluyor da diğer meclis üyesi arkadaşlar bu olayı anlayabiliyor da, bu Toplumsal Hareket Listesi’ndeki arkadaşlar anlayamıyor. İlk defa yapılmasına ve tahminlerin çok üzerinde ilgi olmasına rağmen böyle bir güzelliğe Kozlukebir belediyesi iktidarı ve muhalefetiyle teşekkür etmemiz gerekirken, kınamalarla bu kişilere hakaret etmiş oluyoruz.

Son olarak bu arkadaşlara şunu söylüyorum: İster gelirler, ister gelmezler, biz köylere gerekli duyuruları, afişleri astık. Kimseyi de ayırmadık. Benim için Sadettin de aynı İbrahim de aynı Hüseyin aga da aynıdır. Şunu da diyorum; hiç bir kimse de o etkinlikte ne Sadettin’i görmeye meraklı ne de başka bir kimseyi. Davetiyemiz herkese açıktır, biz yolumuza devam ediyoruz, tüm katılanlara da bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“ŞAKİR VE DEVLETOĞLU YALAN KONUŞUYOR”

Ayrıca son günlerde Kurcalı, Küçük Müsellim ve Bıyıklıköyde yaşanan su sorunuyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Şerif, son analiz değerlerinin kendilerine ulaştığını dile getirdi.

Bu değerlerin Kurcalı köyünde 70 mg, Bıyıklıköyde 57 mg, Küçük Müsellim köyünde de 63 mg olduğunu ifade eden Şerif konuyu takip ettiklerini; ancak maalesef muhalefet kanadının bunu da başta Sadettin Şakir ve Devletoğlu’nun abartıp milletin karşısında yalan söylediklerini dile getirdi.

Son olarak Başkan İbrahim Şerif eğer kendileri buna da inanmazlar ise; “Bana gelsinler, bu sonuçları alınlarına, yüzlerine yapıştırayım” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Kaynakça: Birlik Gazetesi

Yunanistan

İskeçe Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Rodop Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Evros Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.