Bir babanın en acı anıEdirne’nin Uzunköprü ilçesinde kömür yüklü Tır’ın çarptığı Beste Özsoy(15) feci şekilde can verdi. Kazayı duyup yardım için olay yerine giden Şenol Özsoy, ölenin kendi kızı olduğunu görünce şoka girdi. Kazan sonra gözaltına alınan TIR sürücüsü tutuklanırken feci şekilde can veren Beste Özsoy ise toprağa verildi.

Kaza, öğleden sonra Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Atatürk Mahallesi Hafız İsmail Sokak üzerinde meydana geldi. Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi olan Beste Özsoy, evine gitmek isterken sokak üzerinde karşıdan karşıya geçerken Onur Ö.nün kullandığı 16 VY 149 plakalı çekici, 77 DV 828 dorse plakalı kömür yüklü TIR çarptı. Tonlarca kömürün yüklü olduğu aracın altından kalan Beste Özsoy feci şekilde hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği sokak üzerinde PVC dükkanı bulunan Şenol Özsoy, çevredekilerle birlikte yardım için geldiği caddede ölenin kızı olduğunu gözlüklerinden anladı ve sinir krizi geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden Beste Özsoy’un cesedi, savcı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözaltına alınan TIR sürücüsü Onur Ö. ise Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Uzunköprü Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Feci kazada can veren Beste Özsoy cenazesi Uzunköprü’nün Süleymaniye Köyü’nde toprağa verildi.

Kaynakça: İHA

Edirne

Edirne il merkezi Fotoğraf Galerileri

Edirne

Keşan Fotoğraf Galerileri

Edirne

Uzunköprü Fotoğraf Galerileri

Edirne

İpsala Fotoğraf Galerileri

Edirne

Meriç Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.