Tekirdağlı Balıkçılar Av Sezonunu AçtıTEKİRDAĞ'da av yasağının sona ermesiyle, balıkçılar Kumbağ Limanı'nda düzenlenen geniş katılımlı programla denize açılarak balık avı sezonuna başladı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen balık sezonu açılış törenine, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Emniyet Müdürü Halil Turan Erol katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, balık sezonunun bereketli geçmesi temenni ederek, 'Vira bismillah diyorum, ağlarınız bol olsun, gönlünüz sevgiyle dolsun, her şey gönlünüzce olsun' dedi. Halk oyunları gösterisinin ardından av sezonunun bereketli geçmesi için dua edildi. Daha sonra limanda hazır bekleyen büyük balıkçı tekneleri, havai fişeklerle denize açıldı.

Kaynakça: DHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.