Tekirdağ'a 'Kuvvetli Yer Hareketi Kayıtçı Ağı' Kuruluyor Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında Tekirdağ Kuvvetli Yer Hareketi Kayıtçı Ağı Kurulmasına Dair İş Birliği Protokolü imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Doç. Dr. Gülüm Tanırcan'ın da hazır bulunduğu protokole Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Enstitü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener imza attılar.

Protokole göre Tekirdağ'da bulunan üç belediye hizmet binasında kurulacak olan Kuvvetli Yer Hareketi Kayıtçı Ağından alınacak veriler ve meydana gelen küçük ölçekli depremler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Anabilim dalı tarafından takip edilecek. br>
Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.