Hıdırellez Ateşinde Yanmaktan Son Anda Kurtuldular Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ateş üzerinden atlarken çarpışan iki kişi alevlerin ortasına düşmekten son anda kurtuldu.

Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Hıdırellez etkinliği Çorlu Gölbaşı Gençlik Parkı'nda gerçekleştirildi. Canlı müzik eşliğinde eğlencenin de tertiplendiği etkinliğe katılanlara dev mangallarda pişirilen köfte, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.

Hıdırellez'in olmazsa olmazı Hıdırellez ateşinin de yakıldığı etkinliğe katılan Çorlulular, ateşin üzerinden atlayarak baharın gelişini kutladı.

Ateşin üzerinden atlarken çarpıştılar

Çorlu Gölbaşı Gençlik Parkı'nda düzenlenen Hıdırellez kutlamasına katılanların ateşin üzerinden atladıkları sırada bir de kaza yaşandı. Ayrı yönden atlayan iki kişi ateşin üzerinde çarpıştı. İki kişi de alev alev yanan ateşe düşmekten son anda kurtuldu.

Etkinliğe katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, baharı karşılamak üzere düzenledikleri etkinlikleri her yıl yaptıklarını bu yıl da daha geniş kapsamlı bir şekilde Gölbaşı Gençlik Parkı'nda düzenlediklerini söyledi. Baysan etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.